Champagne huset ble grunnlagt i 1951 av André Champion, hans sønn Roland var den som utvidet huset til slik det er nå.ligger i byen Chouilly i `Côte des Blancs`. Eiendommen er på 18 ha og kun fra Grand Cru vinmarker.

I dag er François med sin datter Carole som driver dette klassiske Champagne huset. De produserer ca. 85.000 fl i året. De produserer også Special Club “Blanc de blancs”. The Special Club-konseptet startet i 1971 av et dusin vindyrkere fra gamle familier i Champagne.

I begynnelsen skapte de en forening kalt “Club des Viticulteurs Champenois” og valgte en flaske med en spesiell form laget kun for dem.

I 1988 endret de flasken og etiketten. Den nåværende emballasje har vært den samme siden 1988 I 1999 skiftet klubben navn til “Club Trésor Champagne”.

Å være medlem av denne klubben, må produsentene gjøre alt på sin eiendom. Alle må respektere klubbens regler for å sikre kvaliteten.

Disse reglene omfatter:

  • Kun årganger
  • To smaksprøver for å kontrollere kvaliteten: Den første etter blending, når vinen er fortsatt “Vin Clair” (juice) og en annen etter 3 år (eller flere) av aldring “sur latte”.
    Det er 26 medlemmer, og hver av dem kan produsere sin Special Club med sine egne teknikker:
    * Blending eller “monocru” (bare én druesort)
    * “Blanc de blancs” eller “blanc de noirs”; alder fra 3 til 10 år, brut eller extra-brut