Selected Wines ble opprettet i 2014 og representerer i dag flere kjente vinhus.

Vår styrke er god vinfagelig kompetanse og med stor kjennskap til det norske markedet gjennom mange år i bransjen. Med våre viner som er nøysomt utvalgt fra Europa og Sør Afrika i alle prisklasser, vil vi dele vår lidenskap med kunder og venner.

I Selected Wines møter du Remi Madsen har vin som sin store interesse og lidenskap. Siden tidlig alder bestemte han seg for å lære mer om denne drikken. Gjennom mange år på Hotel Continental & Theatercaféen som innkjøpsansvarlig av vin, President i Den Norske Vinkelnerforeningen, samt veldig mange hyggelige år som vinsmaker for Aperitif og en periode i Winetailor har han utforsket vinens verden. Bidragsytere i Selected Wines er også Toralf Bølgen, Jan Erik Hofsli og Ola Nersnæs.

Remi Madsen

Vin har vært min store interesse og lidenskap siden tidlig alder og jeg bestemte meg for at jeg ville lære meg mer om denne drikken. Jeg har jobbet på begge sider i HoReCa bransjen.

22 år på Hotel Continental & Theatercaféen som innkjøpsansvarlig av vin og 10 år som President i Den Norske Vinkelnerforeningen, samt veldig mange hyggelige år som vinsmaker for Aperitif.

4 år i Winetailor.