De 6 hektarene med vinmarker ble kjøpt av Jean-Pierre Labruyère-familien i 2012-2014. Før det hadde familien som har sine røtter i Beaujolais, ekspandert til så vel Burgund gjennom kjøpet av Jacques Prieur i 1988 og Château Rouget i Pomerol i 1992.

Siden 2008 er det Edouard Labruyere som styrer familievirksomheten.

Med på kjøpet i Verzenay fikk familien også kjellere som ble gravet ut i 1820. Disse kalkkjellerne er gull verd for modningen av champagnen mens den ligger på bunnfallet. 2013 er andre baseårgang fra Labruyère og de lager nå fire ulike champagner, hvor Prologue er den mest klassiske.

Gitt at selskapet er så nystartet, er de ennå ikke klare med årgangschampagne (millésimé), men de lover at disse først skal slippes etter 10 år på bunnfallet – et uttrykk for at druematerialet fra denne delen av Montagne de Reims trenger lang tid. De brukte en uoffisiell rangering fra 1873 for å velge ut hvilken del av Champagne de skulle gå for, og i denne var Verzenay en av de tre beste.

Kjellerne som er hugd ut av kalksteinen byr på ideelle forhold for modningen på bunnfallet.

Årsaken til at Verzenay har denne statusen er en kombinasjon av beliggenhet og jordsmonn. Kalkinnholdet er høyere og der er bare et tynt lag med toppjord, så her må plantene hente alt av næring fra grunnen.

Verzenay har også en vindmølle som kjennetegn.

For champagnene følger de samme modell som for eiendommene i Burgund, og det er Nadine Gublin som er vinmaker. Hun laget vin for Jacques Prieur siden 1990 og for Domaine Labruyère i Beaujolais siden 2009. I 1998 ble hun den første kvinnelige vinmakeren som mottok Winemaker of the year fra Revue du Vin de France.