Bli med på en italiensk aften hos Restaurant Caspar med Monte Zovo. Paola Bassi fra vinhuset tar oss gjennom en smaking av 7 viner til en 5 retters meny.

Torsdag 6. februar kl. 18:00.
Pris: 995,- (5 retter + vinsmaking av 7 viner)
Påmelding: post@restaurantcaspar.no

Kveldens vinmeny
Soave DOC, Monte Zovo
Oltremonte Sauvignon del Veneto, Monte Zovo
Valpolicella DOC Superiore, Monte Zovo
Calinverno Rosso Veronese, Monte Zovo
Ripasso della Valpolicella DOC Superiore, Monte Zovo
Amarone della Valpolicella DOC, Monte Zovo

Vinhuset Monte Zovo eies av familien Cottini og representerer klassiker som Valpolicella, Amarone, Valpolicella Ripasso, Valpolicella Superiore, Recioto, med god kvalitet og enorm respekt for den tradisjonelle vinfremstillingen. De har 140 hektar store områder i i Caprino Veronese (på “Monte Zovo” hill), hvor vingården ligger, Tregnago i Val d’Illasi, der Fruttaio tørkeanlegg er ligger, og i området Desenzano, der Lugana-vinmarkene vokser. De har er en moderne og bærekraftig kjeller renovert i 1995 med en miljøvennlig tilnærming. Siden 2018 er alle selskapets vingårder under organisk ledelse.

I 4 generasjoner har familien Cottini laget vin. Det hele startet i 1925 med familiens grunnlegger Carlo Cottini, og det vokste på 1950-tallet med sønnen Raffaello. I dag er det Michele og Mattia, sammen med foreldrene Diego og Annaberta Cottini, som fortsetter arbeidet og tar familiens engasjement videre.

Benvenuto!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *