Denis Dubourdieu er vitenskapsmann, slottsherre og Winemaker. Han er utdannet agronom, har vert ønologi professor ved Universitetet i Bordeaux siden 1987. Hans spesialfelt er undersøkelser på gjær, aromaer og kolloider.

Han regnes som en av eliten i verden når det gjelder produksjons prosessen og lagring av hvite viner.

Samtidig som Denis Dubourdieu driver familie vingårdene, er han også konsulent for mange vinprodusenter i Frankrike og i utlandet.

Stilen hans er rene og klare aromaer, det kommer også fantastisk frem i hans viner.

De hvite vinene (tørr eller søt), er en eksplosjon av fruktaromaer, slanke og mineralske. De kombinerer kraft og friskhet i stor harmoni.

De røde, dype og mørke, er meget fruktige, med ett nydelig krydderbilde blandet med perfekt harmoni mellom sødme, fylde, smak og avslutter med nydelige silkeaktige tanniner.

Familiens vinhus

Châteu Reynon

Clos Floridène

Château Doisy-Daene

Chateu Cantegril