Tema for slippet er Chablis og hvite italienere med fokus på Alto Adige, Lazio, Campania og Friuli. I tillegg et mindre antall viner fra andre områder i Frankrike og Italia.
Selected Wines lanserte 2 viner fra Camille Giroud i alle de 7 spesialbutikkene. Les mer om Spesialslippet i DN

Maison Camille Giroud ble grunnlagt i 1865 og ligger i Beaune. I dag er det Joe Wender og Ann Colgin som eier Camille Giroud.
Året 2002 markerte en ny begynnelse for Camille Giroud da de ansatte en ny vinmaker – en ung mann – David Croix – med fine anbefalinger fra Benjamin Leroux på den tiden av Domaine du Clos des Epeneaux. Han startet umiddelbart med en stor snuoperasjon av vingården, herunder innføring av en trepresse(fra 1920) for de røde vinene, åpne trekar for gjæring, bruk av liten eller ingen ny eik og lite «racking». Dagens vinproduksjon representerer en perfekt blanding av tradisjon og moderne teknologi. En bemerkelsesverdig snuoperasjon har oppstått, og vinene er nå mye mer smidig og imøtekommende. David Croix er fortsatt ansvarlig for vinproduksjon og samtidig er han også teknisk direktør hos Camille Giroud.

Camille Giroud DN 0516Camille Giroud Cave 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *